© Redaktör Haber 2022

Hüseyin Taklacı Türkiye Ağaç işleri Federasyonu Genel Başkanı seçildi

Hüseyin Taklacı Türkiye Ağaç işleri Federasyonu Genel Başkanı seçildi. Bugün yapılan seçimlerde Taklacı 437 oy alarak Başkanlığını ilan etti.

Hüseyin Taklacı Türkiye Ağaç işleri Federasyonu Genel Başkanı seçildi. Bugün yapılan seçimlerde Taklacı 437 oy alarak Başkanlığını ilan etti.

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler oda başkanı da olan Taklacı seçimlere sıkı hazırlanmış, son 2 ayda Türkiye'ye dolaşarak Mobilyacılar ziyaret ederek projelerini anlatmıştı. 

Türkiye’deki Mobilya, Marangoz, Kereste, İnşaat, Mahrukatçı, Lakeci, Döşemeci gibi Ağaç işlerine bağlı Meslek Odalarının üst kuruluşu olan Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu’nun Pazar günü yapılan genel kurulunda, Ankara Mobilyacılar Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı Genel Başkan seçildi.

Yenimahalle, Nazım Hikmet Kongre Merkezinde yapılan Federasyonun  18. Olağan Genel Kurunda, 149 Meslek Odası ve 800’ün üzerinde delege oy kullandı. Yüzde 90 katılım sağlanan seçimde, 30 yılı aşkındır Federasyon Başkanlığını yürüten (Resmi olmayan sonuçlara göre) Ali Rıza Ercan’ın 385 oyu karşısında 437 oyla Hüseyin Taklacı Federasyon Başkanı oldu.

                Güven ortamı içinde geçen seçimde adaylar birbirlerini tebrik ederek, birlik beraberlik örneği sergiledi.

                Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkanı seçilen Hüseyin Taklacı, Teşekkür konuşmasında 30 yılı aşkındır başkanlık yapan Ali Rıza Ercan’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Yeni bir dönemin başlayacağını dile getiren Taklacı, Yeni heyecanla yola çıkarak güçlü odalar, güçlü federasyon oluşturacağız, odalarımıza ve esnafımıza değer katacağız. Sektörümüzün sorunlarını daha güçlü bir şekilde dile getireceğiz, Odalarımızla istişare içerisinde olacağız. Dedi.

                Yurdun dört bir yanından gelen oda başkanları ve yöneticileri Hüseyin Taklacı’yı tebrik ve alkış akınına tutarak bundan sonra birlik ve beraberliğin aynı çatı altında olacağını, ayrımcılık olmadan eşit bir şekilde sektörle alakalı sorunlara el atılacağına dair bilgiler verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER