© Redaktör Haber 2022

Hataysporlu Minik depremzedeye Ankaragücü kucak açtı...

MKE Ankaragücü, depremden önce Hatayspor altyapısında forma giyen ve ailesiyle birlikte Ankara'ya gelen genç futbolcu İsa Çınar'ı altyapısına kattı.

Kahramanmaraş merkezli depremden kurtularak ailesiyle birlikte Ankara'ya gelen Hataysporun alt yapısında top koşturan minik İsa bir tv kanalına verdiği röportajında "futbolla ilgileniyorum Hatayspor'un alt yapısında oynuyordum şimdi babam seni Ankaragücüne yazdıracağım diyor" sözleri üzerine Ankaragücü yöneticileri harekete geçti. 

Ankara'nın Çubuk ilçesinde ailesiyle birlikte KYK yurtlarında kalan İsa'nın bu sözleri üzerine Ankaragücü Basın sözcüsü Hüseyin Aytekin tweetter hesabından "Kardeşimizle iletişime geçiyoruz. Beştepe ve Tandoğan'da misafir etmekten çok mutlu olacağız" diye mesaj yazarak cevap verdi. 

Bir gün sonra ise Çubuk KYK yurtlarında İsa bulunarak Annkaragücü'nün altyapısında antrenmanlara başlatıldı. Hüseyin Aytekin o anları isa ile bir selfi yaparak yine sosyal medyasından "Evine hoşgeldin kardeşim" mesajıyla paylaştı. Aytekin ayrıca sadece İsa'ya sahip çıkmakla yetinmeyeceklerini İsa'nın arkadaşlarını da sahipleneceklerinin mesajınıda vererek mesajında şunları iletti. "İsa'nın yurttaki arkadaşları için de elimizden geleni yapacağız. Alt yapı hocalarımız Çubuk Yurtları'ndaki minik kardeşlerimizin sosyal ve fiziksel gelişimi için gereğini yapacak. Bakanlıkla görüşüyoruz. Alt yapı hocalarımız mesailerinin bir kısmını artık orada gerçekleştirecek"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER