© Redaktör Haber 2022

Güldür Güldür'ün Sevilen İsmi Onur Buldu Ayrılıyor Mu? Onur Buldu Kimdir?

Güldür Güldür Show'un fenomen oyuncusu Onur Buldu'nun programdan ayrılacağı iddiası hayranlarını üzdü. Sosyal medyada gündeme gelen haberler sonrası 'Onur Buldu Güldür Güldür'den ayrıldı mı, neden ayrıldı?' sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte konu hakkında merak edilenler...

ONUR BULDU KİMDİR?

Güldür Güldür Bilal karakteriyle seyircinin karşısına çıkan Onur Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde İzmir'in Bergama ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Tuncelili olan Buldu, memur bir ailenin çocuğu olarak büyüdü. İlk, orta ve lise yaşamının ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev yaptı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda rol aldı. Akabinde İstanbul'a taşınan başarılı oyuncu, birçok dizi ve sinema yapımında farklı rollere büründe. Show TV'de yayımlanmakta olan Güldür Güldür adlı show programında oynamaktadır ve bu yapımla tanınmaktadır. 

BKM'de gerçekleştirilen Güldür Güldür programında canlandırdığı Bilal karakteriyle taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Onur Buldu Güldür Güldür Show programından ayrıldı. Onur Buldu'nun yeni sezonda Güldür Güldür'de olmamasının nedeni ise farklı projelerde yer alma isteği. Zaman zaman BKM'nin yapımcılığını üstlendiği filmlerde de yer alan Onur Buldu, 2013 senesinden bu yana Güldür Güldür'de bilfiil rol alıyordu.

 

ONUR BULDU EXXEN'DE OLACAK

Bilal karakteriyle oynadığı tüm skeçlerde seyirciyle muhteşem bir bağ kurmayı başaran Onur Buldu, başarılı performansının ardından 2020 senesinde Altın Kelebek ödülünü kazanmıştı. Buldu, farklı projelerin içerisinde yer almak istediği için Güldür Güldür ekibine veda ediyor. Onur Buldu, bir süredir fragramları da dönen Exxen'deki "Sizi Dinliyorum" isimli diziyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Exxen'de bilindiği üzere Gibi isimli dizi oldukça başarılı bulunmuş ve kült bir yapım haline gelmişti. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER