© Redaktör Haber 2022

GÖNÜL DAĞI 42. BÖLÜM TRT 1 izle tek parça yeni bölüm- Gönül Dağı 43. Bölüm Fragman

Gönül Dağı 42. bölüm izle TRT 1 HD, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman saat kaçta, Gönül Dağı 42 bölüm ne zaman saat kaçta 4 Aralık Cumartesi saat 20:00'de. Gönül Dağ: 42 bolum Cumartesi izlemek isteyenler bu hafta da ekranlarda yerini aldı.

Gönül Dağı 42 bölüm yeni bölüm 4 Aralık Cumartesi izlemek isteyenler ekran başındaki yerini aldı. Yeni bölüm Gönül Dağı TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamlan izleniyor ve izleyenler büyük keyifle takip ediyor. Canlı yayın Gönül Dağı 42 bölüm izle büyük merakla hayranları tarafından takip ediliyor. Gönül Dağı 42. bölüm izle full tek parça canli detayları için haberimize göz atabilirsiniz.

GÖNÜL DAĞI 42. BÖLÜM IZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI 42. BÖLÜM ÖZET

"Masal gibi bir dügünün ardindan Dilek ve Taner balayna gondermek isteyen Halime kollan svar Halime nin çabalan sonucunda Dilek ve Taneri nasıl bir balaye beklemektir?

Diger yandan Kenan'a ulaşamayan Elif, endişeyle onu aramaya başlar. Elif'in çabalanının sonuçsuz kalmasıyla Cintçi Abdullah ve ailenin kaları da arama çalışmalanna dahil olur. Kenan'in ortadan kaybolmasinun ardindan aileyi bekleyen sürpriz ne olacaktır? Asya'nın kaçtğini fark eden Mezarci ilyas ve oğullan, soluğu Ramazanin evinde alır. Yaşanan bu olaylar sonucunda Ramazan ve Asya nasıl bir maceraya sürüklenecektir? D

GÖNÜL DAĞI 41. BÖLÜM ÖZETİ

Halime'nin hazırladığı nişan sürprizinin ters tepmesi sonucu işler iyice kansmetr. Bu durum aile bireylerinin de Dilek ve Taner aşkina bakslannin değişmesine neden olur. İşlerin çıkmaza girmesiyle Gülsüm Oğretmen olaya el atar ve Dilek ile birlikte kasabay terk etmeye karar verir. Her şeyin paramparça olmasinin ardindan Taner ve Dilek aşkın bekleyen son ne olacaktır? Muammer ve Dondü'nün gerçek ailesi olduğunu düşünen Kenan bunun doğruluğunu araştinr. Bunun sonucunda Kenan gerçeklere ulaşabilecek midir?

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER