© Redaktör Haber 2022

Gazeteci Bayram Polat: Suya yüzde 50 indirim Mansur Yavaş’a atılmış bir goldür

Ankara Masası, Medya Ankara, Kanal 5 ve Redaktör Haber tarafından ortak canlı yayınlanan Ankara Meydanı programında ABB meclis toplantısında su tarifelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına dair karar tartışıldı. Medya Ankara Genel Yayın yönetmeni Bayram Polat AK Parti tarafından verilen önergenin AK Parti ve MHP Meclis üyelerince kabul edilmesini ABB Başkanı Mansur Yavaş’a atılmış bir gol olduğunu ifade etti.

Ankara Masası, Medya Ankara, Kanal 5 ve Redaktör Haber tarafından ortak canlı yayınlanan Ankara Meydanı programında  ABB meclis toplantısında su tarifelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına dair karar tartışıldı. Medya Ankara Genel Yayın yönetmeni Bayram Polat AK Parti  tarafından verilen önergenin AK Parti ve MHP Meclis üyelerince kabul edilmesini ABB Başkanı Mansur Yavaş’a atılmış bir gol olduğunu ifade etti. 

DÜNKÜ VERİLEN ÖNERGE BUGÜNE KADAR VERİLEMEZMİYDİ?

Programda ABB meclisinde alınan kararı değerlendiren Redaktör Haber Genel Yayın yönetmeni İbrahim Gökdemir AK Partililerin 2019 yılından günümüze kadar konutlarda kullanılan suda yüzde 149 ila yüzde 352 oranında zam yapıldığına dikkat çektiklerini belirtirken, “dünkü verilen önerge bugüne kadar verilemezmiydi? Sorusunu AK Parti grubuna sormadan edemeyeceğiz” dedi.

MANSUR YAVAŞ KARARINI GÖZDEN GEÇİRECEKTİR

Medya Ankara Genel Yayın yönetmeni Bayram Polat’da Gökdemir’in bu sözleri üzerine “Mansur Yavaş uzun süredir ABB Meclis toplantılarına gelmiyor ve yönetmiyor. Bunu neden yaptığını da bilmiyoruz. Meclisi AK Partili Meclis Başkan vekili Fatih Ünal yönetiyor. Dün AK Parti’nin vermiş olduğu bütün su kullanımında yüzde 50 indirimli kullanılması önergesi ve önergenin kabul edilmesinin ardından Mansur Yavaş’ın meclise gelmeme ve yönetmeme kararını bir kez daha gözden geçireceği kanaatindeyim. Dünkü önergeyi Cumhur ittifakının Millet ittifakına atmış olduğu bir gol olarak değerlendiriyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER