© Redaktör Haber 2022

Gazeteci Bayram Polat: CHP Mansur Yavaş'a kumpas kuruyor olabilir

Yenişehir Pazar yerinin Çankaya belediyesi tarafından kaldırılıp yerine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Sağlıkçı anıtı yapılacağı kararının değerlendirildiği ve Redaktör Haber, Medya Ankara, Ankara Masası, Kanal 5 tarafından ortak canlı yayınlanan "Ankara Meydanı programında" Medya Ankara Genel Yayın yönetmeni Bayram Polat " Adı Cumhurbaşkanlığı adaylığına geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Kılıçdaroğlu'nun adaylığının önüne geçmemesi için Yenişehir pazar yeri üzerinden kumpas kuruluyor olabilir" iddiasında bulundu.

Yenişehir Pazar yerinin Çankaya belediyesi tarafından kaldırılıp yerine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Sağlıkçı anıtı yapılacağı kararının değerlendirildiği ve Redaktör Haber, Medya Ankara, Ankara Masası, Kanal 5 tarafından ortak canlı yayınlanan "Ankara Meydanı" programında Medya Ankara Genel Yayın yönetmeni Bayram Polat " Adı Cumhurbaşkanlığı adaylığına geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a Kılıçdaroğlu'nun adaylığının önüne geçmemesi için Yenişehir pazar yeri üzerinden kumpas kuruluyor olabilir" iddiasında bulundu.

Ankara Meydanı Programında konuşan Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat 15 gün önce pazarcılara bir tebligat geldiğini ve sağlıkçılar anıtı yapılacağını ve pazarcı esnafını çeşitli bölgelere kaydırılacağını ifade edildiğini belirtti. Bu tebligatla "başınızın çaresine bakın" denildiğini belirten Bayram Polat şunları söyledi: "Sağlıkçılar anıtı yapmak için pazarcıların yerini mi buldunuz? Pazarcılara, sağlıkçılara sordunuz mu? bunu Sağlıkçılardan hangisi pazarcıların yerinden edilerek anıt yapılmasını ister. Bu akılla mantıkla izah edilir gibi değil. Burada bir çelişki görüyorum. Pazar Çankaya belediyesine ait ancak anıtı yapacak Ankara Büyükşehir belediyesi. Burada bir ikilem var. ABB'nin ve Başkan Mansur Yavaş'ın yanıltıldığını düşünüyorum. Kumpas dahi olabilir. 6'lı masa bir arayış içeriinde. En güçlü aday Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş. Anketlerde Mansur Yavaş ön plana çıkıyor. Adaylığını en bariz gösteren de Sayın Kılıçdaroğlu. Burada da altan alta bir yarış var. Geçtiğimiz günlerde de Barış Yarkadaş'ta Sayın Mansur Yavaş'a karşı eleştiri boyutunu aşıp adeta saldırı yapmıştı. Burada da böyle bir şey var. Geçtiğimiz günlerde Çankaya belediyesinin bir tweti vardı. Pazarcıları şuraya göndereceğiz, buraya göndereceğiz diye. Mansur Yavaş'ta bu tweti retwet yapmıştı. İlkkez Mansur Yavaş'ın tweetter da bu kadar eleştirildiğini gördük. 3,5 yıdır Mansur Yavaş hiç bir paylaşımında bu kadar eleştirilmemişti. Aceba Mansur Yavaş'a yönelik CHP eliyle Çankaya belediyesi tezgahıyla yapılan bir girişim mi var burada. Ben Mansur Yavaş'ı uyanık olmaya davet ediyorum." 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER