© Redaktör Haber 2022

Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer olan Marcao gözyaşlarına hakim olamadı

Galatasaray'dan La liga Liginde bulunan Sevilla’ya transfer olan Marcao yapılan basın toplantısında ünlü futbolcu duygusal anlar geçirdi.

İspanya La Liga takımlarından Sevilla’ya transfer olan eski Galatasaraylı Defans Marcao,  kendisi için düzenlenen basın toplantısında yeni kulübü ve hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Marcao yaptığı açıklamada, "Kendimi şu an çok iyi hissediyorum. Biraz sakatlığım vardı ama şu an daha iyiyim. Cumartesi oynayacağımız maçta oynayıp oynamayacağıma teknik direktörüm karar verecek" dedi.

Önemli hedefleri olan büyük bir kulübe geldiğini belirten Brezilyalı oyuncu, "Burada olmak benim ve ailem için çok büyük bir şey. Önemli hedefleri olan çok büyük bir kulüp ve burada olduğum için çok mutluyum. Kendimi Mükemmel hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni takım arkadaşlarının kendisini çok iyi karşıladığını söyleyen Marcao şu ifadeleri kullandı: "Takım arkadaşlarım geldiğim günden beri beni çok iyi karşıladılar. Kendimi burada evimde gibi hissettim."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER