© Redaktör Haber 2022

Erhan Sarıgöl: Mansur Yavaş sadece Mamak değil Ankara'ya hiçbir şey yapmıyor

Ankara Meydanı programının ortak canlı yayınına katılan Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankara Meydanı programının ortak canlı yayınına katılan Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl çarpıcı açıklamlarda bulundu.

Program Redaktör Haber Youtube, facebook ve redaktorhaber.com internet haber portalından canlı olarak yayınlandı. Gazeteciler İbrahim Gökdemir, Bayram Polat ve Aydın Tufan'ın sorularını cevaplayan Sarıgöl, Ankara Yerel siyaseti hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci İbrahim Gökdemir'in Ankara'nın Mamak ilçesinde Mansur Yavaş'ın çok hizmet ettiği ifade ediliyor. Mansur Yavaş Mamak'ta güzel çalışmalar yapıyormuş doğru mudur? sorunusunu yanıtlayan Sarıgöl şu ifadeleri kullandı:

Mansur Yavaş'ın 4 yıldır Ankara'ya hiçbir şey yapmadığını bütün vatandaşlarımız görüyor.  Sadece algı siyaseti algı politikası yapmakta. Ben bunları bir vatandaş olarak Ankara'lı bir kardeşiniz olarak söylüyorum. AK Parti Mamak İlçe Başkanı olarak söylememiyorum. Şehir insan gibidir  sürekli ihtiyaç halindedir. Şehrin talepleri olur. Nasıl insanın ihtiyaçları var ise şehrinde o mekanızma içerisinde görev ve hizmet anlamında ihtiyaçlarını karşılamak gerekir. Bir şehir büyüyor ise alt yapı çalışmalarına da ihtiyaç vardır. Bunu yapmakta bir belediyenin asli işidir. Asli işin sanki çok özel bir işmiş gibi tasarlanması ve yapılıyor gibi gösterilmesi de onların vizyonunu ortaya koyuyor. Ankarlı hemşerilerimiz 5 yıl Mansur Yavaş'a yetki verdi ama bu iş 10 yıl da temizlenmeyecek bir hale geldi. 

Mansur Yavaş Ankara'ya arkasını dönmüş

Bir kentin sahibi iseniz kente arkanızı döenmezsiniz. Mansur Yavaş Ankara'ya arkasını dönmüş. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden dışarı çıkmayan oradaki makamında oturan bir hale gelmiştir. Mamak'a kaç defa gelmiş acaba iki ya da üç o da özel programlar için. Şu an araçlarının tekerleğinin döndüğü asfalt hala AK Parti Belediyeciliği'nin yapmış olduğu asfalt. 

Mansur Yavaş Ak Parti'nin mirasını yiyor

Melih Gökçek ve Mustafa Tuna bütün hizmetleri yaptı, bütün köprüleri açtı, bütün yolları yaptı, bütün ağaçları dikti. Mansur Yavaş hiçbir şey yapmadan 5 yıl boyunca yeride oturarak bizim yaptıklarımızı götürmeye çalışıyor. Yeni işler yapmak lazım memleketi büyütmek lazım. Bir şehrin sahibisiniz bu şehirde Ankaralıyım diye övünüyorsunuz ama şehrin inlarına hizmet etmiyorsunuz. Şehri yeşertmeniz gerekirken şehre taş ekiyorsunuz. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER