© Redaktör Haber 2022

Enver Demirel: Milletimin İradesi Başım Üzerine

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir Türkiye’nin ilk yerli aracı olan Togg'la Etimesgut sokaklarında seyahat etti.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir Türkiye’nin ilk yerli aracı olan Togg'la Etimesgut sokaklarında seyahat etti.  

Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir, Togg'la ilk deneyimini gerçekleştirdiğini söyleyerek, Enver Başkan'a teşekkür etti. Seyahat esnasında İbrahim Gökdemir'in sorularını yanıtlayan Başkan Demirel “TOGG milli ve Yerli aracımız, belediye meclisinin kararı ile makam aracı olarak tahsis edildi. Çok da konforlu bir araç. İnşallah ilerleyen yıllarda çok daha güzel ve gelişmiş halini Ülkemiz yapacaktır” diyerek, Ülkemizde ki güzel çalışmaları hem desteklediklerinin hem de yanında olduklarının altını çizdi.

ETİİMESGUT'UN HER TAŞINDA HER KÖŞESİNDE EMEĞİM VAR

Başkan Enver Demirel seçim çalışmalarını aralıksız yürüttüklerini ifade ederek, 31 Mart yerel yönetim seçimlerinin devletimize ve milletimize hayırlı olması dileğinde bulundu. Devletini milletini seven, hakkı hukuku bilen, vatandaşının iyi ve kötü zamanlarında yanında bulunan, vatandaşı ile ağlayıp vatandaşı ile gülen adayların seçilmesi için dua edelim şeklinde duygularını dile getirdi.

31 Mart yerel yönetim seçimlerinde yarışacak olan birçok siyasi parti ve bu partilerin adayları var; seçim sonuçlarını vatandaşın teveccüh ve tercihleri belirleyecek diyen Demirel, Milli iradenin gerçekleşeceğinin altını çizdi.

Başkan Enver Demirel; “bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm. Tahsil hayatım, ticari ve siyasi hayatım bu şehirde gerçekleşti. Bu şehrin her taşında, her köşesinde emeğim var. Bunu insanımızla yaptık geliştirdik” diyerek Ankara’ya ve Etimesgut’a ne denli bağlı olduğunu ortaya koydu.

VATANDAŞ DEVAM ET DERSE DEVAM EDECEĞİM

“Demokrasilerin kural ve kaideleri içinde seçimler her beş yılda bir yapılır, biz de vatandaşın huzurundayız; vatandaş Enver başkan yoluna devam et derse, devam edeceğim” şeklinde konuşan Başkan Demirel  devletine ve milletine bağlılığını ve karşılıksız sevgisini göstermiş oldu...

Milletin iradesinin üstünde irade olmadığını ifade eden Demirel; seçimlerde milletimizin iradesi nasıl tecelli edecekse “başım üzerinedir, herkese saygım vardır” şeklinde konuştu.  

  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER