© Redaktör Haber 2022

Enver Demirel Cumhur ittifakının ABB adayı olacak mı?

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ortak canlı yayında “Cumhur ittifakına Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına kulislerde isminiz geçiyor? Aday olacakmısınız?” sorusunu cevapladı.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Redaktör Haber, Medya Ankara ve Kanal 5 tarafından ortak yayınlanan “Ankara Meydanı” Programının canlı yayın konuğu oldu. Önemli açıklamalarda bulunan Enver Demirel Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir’in “Cumhur ittifakına Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına kulislerde isminiz geçiyor? Aday olacakmısınız?” sorusuna şöyle cevap verdi.

ÖNÜMÜZDE İLK ÖNCE 2023 SEÇİMLERİ VAR

Böyle bir görev nasip olur mu? Olmaz mı? bilmem. Ama bunların gerçekleşebilmesi için Cumhur ittifakının Genel seçimleri başarması lazım. Ondan Sonra’da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımızın ortak bir karar vermesi lazım. Bizim bu konuda bir şey söylememiz doğru olmaz yakışık olmaz. Böyle bir düşüncemiz vardır demek doğru da değildir etikte değildir.

BİR YERLERE EMPOZE OLMAK KUL HAKKINA GİRER

Yılların siyasetçisi olarak bu şekilde bir çıkış yaparsak bana yakışı kalmaz. Şuanda yapılması gereken iş önümüzde ki seçimleri en iyi şekilde bir çıkış yaparsak olmaz. Ben şuanda elimde ki işi en iyi şekilde yapmak zorundayım. Ben bunu yaptıktan sonra eğer ki bir görev yeri sizi bulursa yapılacak başka bir şey yoktur. Zaten üzerinize düşeni yapmakla mükellefsiniz, bu başka bir şey. Ama şuan da yapılması gerken iş, önümüzde ki Genel Seçimleri en iyi şekilde başarmak ve görev süresi içerisinde sorumlu olduğum şehrime ve insanlarıma hizmetleri aksatmadan yürütmektir. Yani bir yerlere empezo olup bir yerlere talip olup esas yapmanız gereken işinizi yapmazsanız bu kul hakkına girer. Etimesgut’ta ki insanların hakkını ihlal etmiş olursunuz.

2023 SEÇİMLERİNDE BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ

Türkiye’de bunların örnekleri var. İnsanlar bir yerlere talip oluyor esas olan işini ihmal ediyor. Bu vatandaşının hizmet kalitesinin aşağıya düşmesine sebep oluyor. Bunlar son günlerde büyükşehirlerde yaşanıyor. Biz şuanda işimizi en iyi şekilde yaparken, 2023 seçimlerinde de başarılı olmak zorundayız. Stratejik bir seçim olduğunu düşünüyoruz. Sayın Genel Başkanımızın da ortaya koyduğu net ve açık bir var. Biz bu yolda da çalışıyoruz. Mücadelemizi de veriyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Ondan sonrasına bakacağız. Allah ömür verirse ondan sonraki iş büyüklerimizin vereceği ve gelişecek olaylara bağlıdır.

ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞI KONUSU

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat’ın “ Etimesgut Belediye Başkanlığına bir daha aday olurmusunuz? Sorusuna ise “Benim önümde henüz 15 ay süre var ve bende bu süreyi en üst düzeyde başaralı bir şekilde sürdürmek zorundayım” şeklinde cevap verdi.

ETİMESGUT’TA AK PARTİ MHP TEŞKİLATI CUMHUR İTTİFAKI RUHUNA GÖRE HAREKET EDİYOR MU?

Başkan Demirel Etimesgut’ta AK Parti ve MHP teşkilatlarının entegre şekilde çalışıp çalışmadığı yönünde ki soruyu da cevaplayarak şunları söyledi.

“Biz Etimesgut’ta şunu başardık. AK Parti teşkilatlarıyla, MHP teşkilatlarını entegre ettik. Belediye ile diyaloglarda, ilçe başkanlarımızla diyaloglarda sıkıntımız yok. İlçe başkanlarımızla Etimesgut için bir çok projeyi beraber takip ediyoruz, beraber koşturuyoruz. Bunun her yerde olması lazım. Ülkenin her tarafından bu yapı sürdüğü sürece entegre olması lazım ve seçimlere yönelik bir işbirliği önemlidir. Bu yönde de Genel merkezlerimiz başta olmak üzere il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız yoğun bir çaba sarf ediyor. 2023 Genel seçimlerinde bizim bölgemiz çok güçlü bir irade ortaya koyacaktır. Bundan şüphemiz yok ve gördüğüm havada budur.

Muhalefetin ortaya koyduğu tutarsızlık insanlarımızda soru işaretleri oluşturuyor. Millet ittifakı henüz adayını belirleyememiş. Türkiye’nin meseleleriyle ilgili ortak bir tavır sergileyemiyorlar. Genel Başkanlardan birisi çıkıyor Anayasının 66. Maddesini değşitirelim Türklüğü çıkartalım diyor. Birisi çıkıyor diyor ki biz Genel Başkanlar olarak  ortak karar alarak ülkeyi yöneteceğiz diyor. Birisi çıkıyor Genel Merkezde yerel yönetimlere özerklik diyor. Bizim insanımızın ferasetine inanmak lazım. 90 milyonun yaşadığı bir ülkede sorun sıkıntı olmaz mı? elbette var. Senin havadan gelen paran yok ki. Bu ülkenin yarınlarını sıkıntıya sokacak oluşumlardan ve duruşlardan kaçmak lazım. Muhalefetin bir güven verme konusunda sıkıntısı var. Terörle mücadele de ortaya koydukları net bir karar yok. “

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER