© Redaktör Haber 2022

“El Değiştiren Keçiören'de Belediye Borcu Açıklandı”

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde Keçiören'den zaferle çıkan Mesut Özarslan, önceki dönemden kalma borcu Açıkladı.

Özarslan  “Belediyemizin borcunu geldiğimiz günden beri noktası virgülüne kadar hesaplattık. 1 milyar 755 milyon 519 bin 103,73 TL Keçiören Belediyemizin birebir borcu bulunmaktadır” dedi

31 Mart yerel yönetim seçimlerinde Ankara’nın Keçiören Belediyesi AKP'den CHP'ye geçmiş; Keçiören’in eski başkanı Turgut Altınok belediyeyi 10 milyon TL borç ile devrettiğini açıklamıştı. CHP’li Mesut Özarslan  ise borcu 1 milyar 755 milyon 519 bin 103 TL olarak açıkladı.

Mesut Özarslan açıklamasında:

“ Bugün itibariyle borçları bütün halkımızın bilgisi olması amacıyla hem belediye binamızda, hem kalede, hem şelalede, hem billboardlarda Keçiören’imizin her yerinde görebilir insanlar kalem kalem. Ve bunun sonucunda noktası virgülüne kadar okuyorum ;1 milyar 755 milyon 519 bin 103, 73 TL Keçiören Belediyemizin birebir borcu bulunmaktadır. Bir önceki başkanımız sayın Turgut Altınok Malesef talihsiz bir açıklama yaptı. 10 milyon bir borçla devrettiğinden bahsediyor. Biz de kendisinin de geçmiş dönemde altında çalışan insanların yanlış bilgiler verdiği konusunda kendisini uyarıyor, bizim asmış olduğumuz tabelaları ve bildirimleri iyi incelemesini istiyoruz. Sonuç itibariyle borcumuz bellidir. Bunu didaktik olarak noktası virgülüne kadar açıklamış bulunmaktayız.”

“İnsanlığa Hizmet Eden Belediyecilik İçin Didiniyoruz”

Bizim işimiz gücümüz Keçiören olacak diyen Özarslan; “halkımızla her gün kucaklaşıyoruz. Projelere başladık. İnsanlığa hizmetin olduğu eden bir belediyecilik için çalışıyoruz, didiniyoruz. Keçiören’in vicdanı olmaya çalışıyoruz”

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER