© Redaktör Haber 2022

Devlet Bahçeli'nin dilinden düşürmediği pazar yeri park oluyor....

Devlet Bahçeli’nin de dilinden düşürmediği MHP Genel Merkezi karşısında ki Pazar yeri Park oluyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin tam karşısında bulunan ve Perşembe günleri kurulan Balgat Perşembe pazarı Çankaya belediyesi tarafından park yapılıyor.

İnşaatına başlanan park alanı Perşembe günleri Pazar yeri olarak kullanılırken diğer günler ise MHP Genel Merkezi başta olmak üzere Ceyhun Atıf Kansu caddesi üzerinde kurum ve özel sektör kuruluşlarının ücretsiz olarak otopark olarak ihtiyacına cevap veriyordu.

Balgat Perşembe pazarı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından da zaman zaman dile getiriliyordu. Bahçeli 2019 yerel seçimleri öncesi “AK Parti ile bir pazarlık söz konusu mu?” şeklinde ki soruya da yine Perşembe pazarını örnek göstererek “MHP’de pazarlık söz konusu olmaz. MHP genel merkezinin karşısında pazar yeri var. Sebze tezgahı gibi isteyen istediğini alır, satar ancak bizde pazarlık yoktur. Söz konusu olmaz” demişti.

Yaklaşık 2 ay önce yapımına başlanan park için Çankaya Belediyesi tarafından MHP Genel Merkezinin tam karşısına "Parkımız çok yakında hizmetinizdedir. Alper Taşdelen - Çankaya Belediye Başkanı" yazılı bir pankartta asıldı. 

3 AY ÖNCEKİ HALİ

ŞİMDİKİ HALİ



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER