© Redaktör Haber 2022

Çetin Çağlayan Marmaris’te Yıllardır Adalet arıyor

GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş'nin neredeyse 40 yıl önce Marmaris Tapu Müdürlüğünden satın aldığı arazilerin hukuk mücadelesi sonuçlanmak bilmiyor. Çetin Çağlayan Adaletten hiç şaşmadan illegal yollara düşmeden Adaletin peşinden ayrılmıyor. Birgün Adaletin tecelli edeceğine inanıyor.

GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş'nin neredeyse 40 yıl önce Marmaris Tapu Müdürlüğünden satın aldığı arazilerin hukuk mücadelesi sonuçlanmak bilmiyor. Çetin Çağlayan Adaletten hiç şaşmadan illegal yollara düşmeden Adaletin peşinden ayrılmıyor. Birgün Adaletin tecelli edeceğine inanıyor.

BÜTÜN TAPULARI İPTAL EDİLDİ HUKUK MÜCADELESİ VERİYOR

İş insanı Çetin Çağlayan’ın Marmaris tapu dairesinden neredeyse 40 yıl önce satın aldıkları resmi tapular FETÖ terör örgütü elemanları tarafından resmen gasp edildi. 2000 yılına kadar Marmaris tapu dairesinden satın aldıkları ve daha sonra sattıkları 800'e yakın tapuda dahil bütün tapuları  Fetö terör örgütü üyesi iki hakim eli ile iptal edildi.

İsterseniz gelin öncelikli olarak tapu davasının hikayesini Hasan Şencan’ın kaleminden çıkmış “Paralel Tapu” yazısıyla tekrar hafızalarımıza bir kazıyalım…

İşte o yazı: PARALEL TAPU

1962 Yılında devlet Tapu vermiş.  Mihrişah Vakfı, Marmaris Tapu dairesinden, Marmaris’te bulunan ve kendisine ait Hisarönü, Çamlı ve Karacasöğüt mahallerinin tapularını o bölgenin ileri gelen ailelerinden Şerefli ailesine 1962 yılında satmış.

1994 yılında GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş adlı şirkette Şerefli ailesinden aynı tapuları satın almış.  GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş 1999 ve 2001 yılları arasında satın almış olduğu tapulardan bir kısmını 800 kişiye Türkiye Cumhuriyeti Tapu Genel Müdürlüğü Marmaris Tapu dairesinden satışını yapmış.

Ayrıca bazı devlet kurumları aracılığı ile GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş ye ait bazı yerler vatandaşın ortak kullanımı amacıyla istimlak edilmiş ve istimlak bedelleri GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş ye ödemiş. Diğer taraftan GAYRİMENKUL DEĞERLER A.Ş  Cumhurbaşkanlığı’na , Muğla Valiliği’ne , Milli Eğitim Bakanlığı gibi bazı kamu kuruluşlarına sahip olduğu arazilerden bağış yapmışlar ve bu kurumlarda Türkiye Cumhuriyeti Tapu Genel Müdürlüğü Marmaris Tapu dairesinden tapularını bağış olarak almışlar. 

Yani her şey yasal her şey Türk Devletinin kontrolü altında giderken 2002 yılında 2 FETÖ Hakimi devreye girer. Silahlı FETÖ terör örgütü kurma yönetme ve üye olma suçlamalarından 16 Temmuz 2016 da HSYK tarafından açığa alınıp meslekten ihraç edilen Cezaevine atılan Marmaris kadastro hakimi HAKKI HAKAN ALANUR fitne ateşini yakarak Türkiye Cumhuriyetinin vermiş olduğu 40 yıldır alınıp satılan tapuları iptal etti ve MARMARİS PENSİLVANYA RANT HATTI’nın altyapısını yapmış oldu. 

Yıl 2002. O zaman FETÖ olduğu anlaşılamadı.  Marmaris’ten Pensilvanya’ya ya Milyarlarca dolar rant hattı kurulduğu anlaşılamadı.  Silahlı Fetö Terör Örgütü kurmak yönetmek ve üye olmaktan yargılanan meslekten ihraç edilen HAKKI HAKAN ALANUR’un Terör örgütü FETÖ ya finans sağlamak için yaktığı fitne ateşi yıllarca Marmarisi ve Gerçek hak sahibi olanları yaktı. 

Kaynak Linki = https://www.redaktorhaber.com/haber/paralel-tapu-9393

ÇAĞLAYAN AİLESİNİN HİKAYESİ ADALETE OLAN GÜVENİ SARSIYOR

Bu durum, mülkiyet hakkının Anayasa tarafından garanti altına alınmasına ters düşerek , mahkemelerin uzun süren davaları sonucunda ciddi mağduriyetler oluşturdu. Çağlayan'ın yıllardır verdiği hukuk mücadelesi hikayesi Adaletten vazgeçmeyeceğini gösterse de, toplum içerisinde geç kalan adaletin, adalet sistemiyle ilgili güveni sarsmasıyla sonuçlanabileceği gerçeğini vurguluyor.

ÇETİN ÇAĞLAYAN’I DAHA YAKINDAN TANIMAK GEREKİRSE…

Yıllardır hukuk mücadelesinden vazgeçmeden parasıyla satın aldığı arsalara Fetöcüler yoluyla el konulmaya çalışılan Çetin Çağlayan’ı isterseniz biraz daha yakından tanıyalım.

Malatyaspor eski başkanlarından ve emlak sektöründe duayen rahmetli Metin Kaya Çağlayan’ın oğlu, Çetin Çağlayan.

Baba oğul, sıfırdan başlayarak devletten hiçbir yardım almadan işlerini büyüten ve 2 bin çalışanı ve 3 bin bayisi ile Ülke ekonomisine katkı sağlayan dev bir yatak fabrikası kurmuş  ve çalışanlarına adaletli davranan bir aile olarak biliniyor. Gayrimenkul Değerler A.Ş olarakta uzun yıllardır sektörde tanınan bir aile.

Devletten hiç yardım almadan hatta yardım almayı bırakın haksızlığa uğradığında dahi adaletten uzaklaşmayan bir gönül insanından bahsediyoruz.

Eşiyle birlikte Pırıl pırıl yetiştirdiği iki çocuğuyla aile kavramına örnek teşkil ediyor.

Türkiye cumhuriyeti tapu dairesinden satın aldığı ve yıllarca alıp sattığı  resmî tapuları dünyanın en hain en alçak taşeron terör örgütü fetönün hakim cübbesi giymiş elemanlarınca gasp edildi.

Ama buna rağmen bir saniye dahi adaletten ayrılmadı. Bir karıncayı dahi incitemeyecek derecede nazikliği ile bilinen Çetin Çağlayan bugüne kadar kimseyle kavga etmemişken, kimseyle de tehditleşecek konuma gelmedi. Çünkü 40 yıldır Adaletin tecelli etmesini bekliyor.  

1994 yılından beri o bölge yaşayan Çetin Çağlayan devlete adalete bağlı kaldığı çizgisinden hiç şaşmadı.

O yüzden Çetin Çağlayan‘ın bugün farklı ilişkiler kurduğuna dair yayılan dedikodular tamamen iftira dır.

Çetin çağlayan yerel mahkemeyi kazandı. Hukuk genel kurulunda haklı bulundu. Yargıtayda haklı bulacak.

Çizgisini bozmamış adaletten ayrılmamış Çetin Çağlayan’dan farklı bir davranış beklenemez.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER