© Redaktör Haber 2022

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Ümitköy Semt Pazarı’nda Vatandaşlarla Buluştu

Ümitköy Semt Pazar’ında esnaf ve alışveriş yapan müşterilerle bir araya gelerek sohbet eden Hüseyin Can Güner’in vatandaşlarla samimi sohbeti ve yakınlığı dikkat çekti. Başkan Can Güner sohbet ettiği vatandaşların geçmiş bayramlarını kutladı.

“Kemal Atatürk Sevgisi  Duygu Dolu Anlara Sebep Oldu”

Başkan Hüseyin Can Güner; pazarda sohbet ettiği bir hanımefendinin bileğinde bulunan  ‘Kemal Atatürk’ dövmesini fark edince; kendi ceketinin yakasında bulunan ‘Kemal Atatürk’ rozetini göstererek, bu ilginç rastlantıyı ölümsüzleştirmek üzere bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Can Güner’in Atatürk sevgisi dikkat çekerken vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

“Her Zaman Halkla İç İçe ve Halkın Yanında Olma Sözü”

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner vatandaşlarla sohbeti esnasında; vatandaşlara, sokak ve meydanlarda daima vatandaşlarla yakın temas içerisinde olacaklarının altını çizerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Vatandaşlara karşı samimi tavırları ve sohbeti ile dikkat çeken Can Güner, halkın taleplerini dinleyerek halka olan bağlılığını gösterdi. Güner her daim vatandaşlarla olan bağlarını güçlendirmek için gayret göstereceklerini vurguladı.

Hüseyin Can Güner günün özetini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı: “Bu güzel hafta sonunda komşularımızla ve pazarcı esnafımızla sohbet ettik, bayramlaştık. Söz verdiğimiz gibi pazarda, sokakta, meydanda birlikte olacağız”.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER