© Redaktör Haber 2022

Binali Yıldırım tedavi süreci tamamlandı

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede tedavi süreci tamamlandı. Binali Yıldırım sürece ilişkin açıklamalar yaptı.

Eski Başbakan Binali Yıldırım'ın Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı hastanede tedavi süreci tamamlandı. Binali Yıldırım sürece ilişkin açıklamalar yaptı. 

Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi: 

Azerbeycan ziyaretimiz sırasında geçirmiş olduğumuz trafik kazası sonrası hastanedeki tedavi sürecim tamamlandı. Allah’ıma şükürler olsun ki iyiyim.Bugün taburcu oldum.

Bu ciddi kaza sonrası ilk andan itibaren hem Azerbaycan’da hem de Türkiye’de tedavimiz için bizzat yakından ilgilenen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Azerbaycan’daki transfer ve tedavi sürecinde sonsuz desteğine şahit olduğumuz Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Sağlık Bakanı Temür Müsayev’e, hem Azerbaycan hem Türkiye’de tedavimizin koordinasyonunu kusursuz şekilde gerçekleştiren Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya, İlk müdahale anından Türkiye’ye transfer edilişimize kadar gösterdikleri insan üstü hizmetleri nedeniyle Prof. Dr. Serkan Topaloğlu’na, Doç. Dr. Muzaffer Akkoca’ya, Doç. Dr. İsmail Tayfur’a, Bakü’deki tedavimiz süresince gösterdikleri ilgi ve alaka nedeniyle Merkez Klinika Hastanesi doktor ve sağlık çalışanlarına, Transferimiz sırasındaki özenli hizmetleri nedeniyle uçak ambulans ekibine,Taburcu olana kadar tedavimize büyük emek veren Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Nurettin Yiyit,yardımcısı Op.Dr. Furkan Akbaş,Doç.Dr. Mehmet Bülent Balioğlu ve Prof.Dr. Mehmet Emin Kalkan başta olmak üzere tüm doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımıza,Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ndeki ameliyatlarımı gerçekleştiren başta Prof. Dr. Mehmet Demirhan, Prof. Dr. Ömer Özkan ve Doç. Dr. Perçin Caşkan olmak üzere tüm ameliyat ekibine teşekkürü bir borç bilirim.

Bu sürecin en başından beri dualarını eksik etmeyen, şifa temennilerini ileten AK Parti’mizin Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilat mensuplarına, bakanlarımıza, milletvekillerimize, Türk Devletleri Teşkilatı’mızın değerli üyelerine, Aksakallarımıza, büyükelçilerimize teşekkür ediyorum. Arayan, soran, mesaj gönderen, ziyaretime gelen ve dua eden herkesten Allah’tan razı olsun. Rabb’im tüm hastalarımıza şifa versin.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER