© Redaktör Haber 2022

Batuhan Mumcu Kimdir? Özel Kalem Müdürlüğü'nden Bakan Yardımcılığına...

Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcılığına Atanan Batuhan Mumcu Bakan Mehmet Nuri Ersoy'un Özel Kalem Müdürlüğü'nü Yürütüyordu. Batuhan Mumcu Bakan Yardımcısı Olmasıyla Birlikte Hayatı Ve Geçmişi Merak Edilir Hale Geldi. Batuhan Mumcu Kimdir ?

Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcılığına Atanan Batuhan Mumcu Bakan Mehmet Nuri Ersoy'un Özel Kalem Müdürlüğü'nü Yürütüyordu. Batuhan Mumcu Bakan Yardımcısı Olmasıyla Birlikte Hayatı Ve Geçmişi Merak Edilir Hale Geldi. Batuhan Mumcu Kimdir?

                                     BATUHAN MUMCU KİMDİR?

Batuhan Mumcu, ilk, orta ve lise eğitimini 1983 yılında doğduğu Erzincan’da tamamladı.

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yüksek lisans eğitimini Atılım Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Doktora eğitimine Hacı Bayram Veli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde devam etmektedir.

Mumcu, özel sektördeki çeşitli deneyimlerinin ardından, T.C. Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığında Danışman olarak görev yaptı.

2016-2018 yılları arasında T.C. Başbakanlık (Başbakan Yardımcılığı) bünyesinde Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüttü.

Kültür ve Turizm Bakanlığında Özel Kalem Müdürü olarak görev yaptı.

Vekaleten Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığı görevinde de bulunan Mumcu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk kabinesinin kurulduğu 2018 yılından bu yana T.C. Kültür Ve Turizm Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğünü yürütüyordu.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kültür Ve Turizm Bakan Yardımcılığına Atandı. 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER