© Redaktör Haber 2022

Başkan Şahin Ekiplerle Birlikte Çalıştı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sağanak yağmur nedeniyle yaşanan olumsuzluklardan vatandaşların mağdur olmaması için ekiplere talimat verdi.

Ankara’da iki gündür devam eden sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Mamak Belediye Ekipleri ilçe genelinde, gece ilerleyen saatlere kadar süren sağanak yağış nedeniyle tıkanan mazgalları açmak için harekete geçti. Üreğil Millet Bahçesi’ndeki dere yatakları ve mazgallardaki tıkanıklığa neden olacak atıklar, olası su taşkınlarına karşı temizlendi. Mamak Belediye Başkanı Şahin, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ekiplere talimat verirken, gece saatlerinde çizmesini ve yağmurluğunu giyerek çalışmalara katıldı.

Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Ekipler, ilçe genelindeki dere yataklarında hummalı bir çalışma yürütürken aynı zamanda cadde ve ara sokaklardaki mazgal temizleme çalışmalarına da aralıksız devam ediyor... Yağış anlarında su akışını engelleyecek birçok atık, ekipler tarafından planlı bir şekilde kaldırılıyor.  Temizlenen yağmur hatlarıyla yağmur suyunun düzenli akışı sağlanarak, çevre ve insan sağlığı açısından tehdit oluşturan olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalar sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER