© Redaktör Haber 2022

Başkan Güner'in İlk Ziyareti Anıtkabir Oldu

31Mart'ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimlerinde rekor oy oranı ile Çankaya Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Can Güner ilk ziyareti Anıtkabir oldu.

Çankaya’nın yeni yerel yöneticisi Can Güner yeni dönem meclis üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir'de düzenlenen törene başkan Can Güner ve Meclis Üyeleri ile birlikte CHP Çankaya İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları Başkanı ve yöneticileri de katıldı.

Beraberindekilerle birlikte müzelere çelenk konulmasının ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne gelen Belediye Başkanı Başkan Hüseyin Can Güner Anıtkabir özel defterine şunları yazdı.

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk;

100 yıl önce kurduğunuz Cumhuriyet’i gençlere emanet emanet etmiştiniz; 100 yıl sonra bugün Cumhuriyetin kalbi ve yıkılmaz Kalesi olan Çankaya’nın genç Belediye Başkanı olarak meclis üyelerimizle birlikte huzurunuzda olmanın kıvancı içindeyim. 31 Mart 2024’te gerçekleştirilen seçimlerin ardından 30’lu yaşlarda gönüllerini memleketine adayan sizin mirasçınız olan gençler, 30’lu yaşlarında kentleri yönetmeye talip oldular ve Belediye Başkanı seçildiler. Şimdi size olan vefamızı, minnetimizi ve bağımlılığımızı , bu görevi liyakatiyle yerine getirip, yurttaşımıza hizmet ederek ilkelerimize ve devrimlerimize sahip çıkarak göstereceğiz.

Büyük Atatürk ‘Benim hatıralarınım yaşadığı yer Çankaya olacaktır’ demiştiniz.

Tarihin bize yüklediği sorumluluğun farkında olarak,Çankayamızı her alanda parlayan bir yıldız yapma mücadelesini azim ve kararlılıkla sürdürecek hatıralarınızı ilelebet yaşatacağız.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER