© Redaktör Haber 2022

Başkan Can Güner'den Kuğulu Park’ta Bayram Sürprizi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner Kuğulu Park'ta vatandaşlarla bayramlaştı

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ramazan bayramının ikinci günü CHP Genel Merkezi’nin İl ve İlçe teşkilatları ile geleneksel bayramlaşma programına katıldı.

Hüseyin Can Güner geleneksel CHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen bayramlaşma programının ardından; Ankara ile özdeşleşen Kuğulu Park’ta vatandaşlarla bayramlaştı.

“Hem Bayramlaştı Hem Fotoğraf Çekindi”

Ankara’nın gözde mekanı Kuğulu Park’ta düzenlenen halkla bayramlaşma programına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlık etti.

Bayramlaşma programına katılan vatandaşları; başta Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner ile birlikte, CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol,Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin karşıladı.

Kuğulu Park’ta vatandaşlara sürpriz yaparak bayramlaşan Başkan Can Güner, her yaştan vatandaşın yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. Bayram sebebi ve güneşli havayı fırsat bularak park’a akın eden çok sayıda vatandaş Hüseyin Can Güner’le bol bol fotoğraf çektirip sohbet etme şansı buldu. Başkan Can Güner,Park çalışanlarının da bayramını kutlayarak fotoğraf çektirdi...

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER