© Redaktör Haber 2022

Başkan, Badminton Federasyonuna Corona Saçmaya Devam Ediyor

Maske ve mesafe kuralına uymayan Badminton Federasyonu Başkanının seçim yatırımı olarak dağıttığı raket ve toplar corana ya Milli takım kampının kapılarını açtı.

Kural tanımaz başkan ve yönetimi yine iş başında maske ve mesafe yok Corona olan çok. 23 haziranda 17 yaşaltı turnuvası için yola çıkacak kafileden 5 milli takım sporcusu ve 1 milli takım antrenörü corona ya yakalandı. Milli takıma Corona virüs’ü getiren’in Badminton Federasyonu yönetimi ve

Badminton federasyonunda yetersiz tedbirlerden dolayı ortaya çıkan bu tablo oldukça üzücü sonuçlar doğurdu.

Seçim yatırımı için devamlı raket dağıtma sebebiyle maskesiz bir şekilde sporcu ve antrenörlerle bir araya gelen başkan, yönetim ve personel milli takıma corona bulaştırdı.

Maske ve mesafe kuralına uymayan Badminton Federasyonu Başkanının seçim yatırımı olarak dağıttığı raket ve toplar corana ya Milli takım kampının kapılarını açtı.

Karantinaya alınan Milli takım 25 – 27 Haziran arasında Sırbistanda düzenlenecek olan 17 yaş altı turnuvasına katılamayacaklarını açıkladı.

Sonuç olarak turnuvaya katılamayacak olan Badminton milli takımı 35 kişi ile karantinaya alındı.

Badminton Federasyonu yönetimi camia içerisinden büyük tepki görürken, milli takımda sporcu ve antrenör ve personel’e yemek dağıtan aşçının hiç maske takmadığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Ayrıca Milli takım kampın da bulunan ve hergün defalarca kez kamptan dışarı çıkan başkan yönetim ve personelden hiç birinin şuan karantinada olmadığı bilinirken Potansiyel corona virüs şüphesi olan başkan ve yönetim’in kamp’a coorona virüs’ü getirmelerine rağmen dışarıda gezmeleri de tepkilere neden oldu.

Kaynak: hürhavadis.com

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER