© Redaktör Haber 2022

Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş'ın Acı Günü-Kamuran Demirbaş Hayatını Kaybetti

Ayaş Belediye Başkanı. Burhan Demirbaş’ın oğlu Kamuran Demirbaş’ın hayatını kaybetti.

Cenazesi yarın Ayaş Oltan Mahallesinde öğle namazına müteakiben defnedilecek.

Redaktör Haber ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar temenni ediyoruz
 

Taziye Mesajları:

Ayaş Belediye Başkanı. Burhan Demirbaş’ın oğlu Kamuran Demirbaş’ın vefatının ardındanmevkidakşarı ve birçok protokol üyesi taziye mesajları yayınladı. İşte o mesajlardan bazıları;

 

Serhat Oğuz: Ayaş Belediye Başkanımız Sayın Burhan Demirbaş’ın oğlu Kamuran Demirbaş’ın vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Belediye Başkanımız olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Fatih Ünal: Ayaş Belediye Başkanımız Burhan Demirbaş'ın vefat eden oğlu Kâmuran Demirbaş’a Allah’tan Rahmet, Kıymetli Başkanımıza, Ailesine ve Yakınlarına başsağlığı ve güzel sabırlar diliyorum.

Mehmet Yılmazer:Ayaş Belediye Başkanımız sn. Burhan Demirbaş’ın oğlu Kamuran Demirbaş’ın vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Belediye Başkanımız olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar temenni ediyorum.

Lütfiye Selva Çam: Ayaş Belediye Başkanımız @BurhanDEMRBA1’ın vefat eden oğlu Kamuran Demirbaş’a Allah’tan rahmet, kıymetli başkanımıza, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.

Asım Balcı: Ayaş Belediye Başkanımız Sayın Burhan Demirbaş’ın vefat eden kıymetli oğlu Kamuran Demirbaş'a yüce Allah'tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.

Tuncer Kaplan: Ayaş Belediye Başkanımız Sayın Burhan Demirbaş’ın oğlu Kamuran Demirbaş’ın vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, başta Belediye Başkanımız olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER