© Redaktör Haber 2022

Ankaralılar için Yeni Sosyal Tesisler

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenimahalle Kentkoop Mahallesi’ne kazandırılan yeni Batıkent rekreasyon alanının çalışmaları tamamlandı. Bölgede belediye ekipleri çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri; BelPa Kafe, Gençlik Merkezi ve Yaşlı Kreşi gibi sosyal imkanların bulunduğu Batıkent rekreasyon Alanı’nın ilk etabını 10 Mart 2024 ‘e tamamlayarak hizmete açıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenimahalle Kentkoop Mahallesi’ne kazandırılan yeni Batıkent rekreasyon alanının çalışmaları tamamlandı. Bölgede belediye ekipleri hız kesmeden sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri; BelPa Kafe, Gençlik Merkezi ve Yaşlı Kreşi gibi  sosyal imkanların bulunduğu Batıkent rekreasyon Alanı’nın ilk etabını 10 Mart 2024 ‘e tamamlayarak hizmete açıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi , Batıkent Kentkoop mahallesinde atıl durumda bulunan 431 bin 600 metrekarelik  alan dev bir rekreasyona alanına dönüştürerek Ankaralıların hizmetine açtı.

Batıkent rekreasyon alanında 6 adet dinlenme ve seyir terası bulunuyor. 2 adet tenis kortu, 2 adet basketbol sahası, kapalı spor binası, voleybol sahaları ile bisiklet ve yürüyüş alanlarıyla sporseverlerin ilgisini çekiyor. İhtiyaçlara göre planlanan Batıkent Rekreasyon Alanı bünyesinde BelPa Kafe, lokanta, tuvalet binası ve 3 adet büfe ile vatandaşlara hizmet ediliyor.

Rekreasyon alanında yer alan Büyükşehir'e bağlı işletmelerde oldukça uygun fiyatlar uygulanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenimahalle Kentkoop Mahallesi'ne kazandırılan yeni Batıkent rekreasyon alanının çalışmaları tamamlandı. Bölgede belediye ekipleri hız kesmeden sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi ekipleri; BelPa Kafe, Gençlik Merkezi ve Yaşlı Kreşi gibi sosyal imkanların bulunduğu Batıkent rekreasyon Alanı'nın ilk etabını 10 Mart 2024 'e tamamlayarak hizmete açıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER