© Redaktör Haber 2022

Ankara'da okullar Perşembe günü tatil edildi mi...

"Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır" atasözü 2022 yılı Mart ayının ilk gününlerinde bir kez daha dillerimiz dolandı. Mart ayı kar yağışıyla Ankara başta olmak üzere tüm Anadolu'da hakim olmaya başladı. Herkesin aklında ki soru ise okullar tatil olur mu?

Mart ayı kar yağışıyla  Ankara başta olmak üzere tüm Anadolu'da hakim olmaya başladı. Herkesin aklında ki soru ise okullar tatil olur mu? 

Meteoroloji yetkilileri 2 Mart Çarşamba günü akşam itibariyle başlayacak yoğun kar yağışının 3 Mart Perşembe 2022 tarihine kadar etkili şekilde süreceği yönünde Başkent Ankara başta olmak üzere, Çankırı, Yozgat, Kırıkkale ve Kırşehir illerine uyarılarda bulundu.

Yetkililer Başkent Ankara'da yüksek kesimlerde 20 cm, şehir merkezinde ise 10 cm kalınlığında bir kar örtüsünün oluşacağı ı tahmin ettiklerini duyurdular.

Öğrenciler başta olmak üzere velilerin de gözü kulağı bu gece Ankara Valiliğinden yapılacak açıklamada olacak.

Meteoroloji yetkilileri Başkent Ankara'ya 2 Mart Çarşamba 2022 akşamından başlayarak 3 Mart Perşembe 2022 sabahın dada şiddetli şekilde devam edecek kar yağışının okulları tatil edecek derecede olduğunu savunurlarken son söz Ankara Valisi Vasip Şahin'de olacak. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER