© Redaktör Haber 2022

Ankara'da çocuklar kukla ve karagöz oyunlarıyla neşe buldu..

Ankaralılar Derneği AHİD Başkent Kukla, Karagöz ve Çocuk Şenliği’nin açılışı yapıldı. Çocuklar şenlikte iki gün boyunca doyasıya eğlendi...

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Ankaralılar Derneği Genel Merkezi’nde yapılan ve Şafak Poyrazoğlu, Tijyen bıyıklı, Oğuz Öğütçü’nün sanatçılığını yaptığı açılışa Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, MHP Ankara İl yöneticileri ve Gönül Dağı dizisi Faruk Karagül katıldı. İki gün süren ve Ankara’nın her köşesinden gelen çocukları ağırlayan etkinlikte çocuklar Hacivat Karagöz, kukla ve balon şov ile keyifli anlar yaşadı.

Açılış konuşmasını yapan AHİD Genel Başkanı Hilmi Yaman, “Dernek olarak önceliğimiz her zaman çocuklarımız. Aramızda özel gereksinimli çocuklarımız ve depremzede çocuklarımız var. Bugün sizin gününüz, doyasıya eğlenin…” dedi.

Bu güzel etkinliği düzenleyen Ankaralılar Derneğine teşekkür ediyorum diyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Bizim de Keçiören Belediyesi olarak Aile Bakanlığımız ile birlikte otizmli çocuklarımıza ve engelli bireylerimize ayrı ayrı yaptığımız hizmetlerimiz var. Biz de belediye olarak her zaman sizlerin yanındayız. “ diye belirtti.

Çocuklarımızın heyecanını hep birlikte paylaşacağız diyen AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Fethan Baykoç, “Bugün burada çocuklarımızın masum, saf enerjisini, heyecanını paylaşıyor olmak bizim için övünç verici bir durum. Etkinliği düzenleyen Ankaralılar Derneği’ne teşekkür ediyorum. Sanatçılarımızı da tebrik ediyorum.” Dedi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER