© Redaktör Haber 2022

Ankara Sosyal Bilimler  Üniversitesi’nde Özlenen Eski Ramazanlar  Hatırland

Ankara Sosyal bilimler üniversitesi öğrencileri tarafından organize edilen iftar yemeği programında  ASBÜ Ailesi bir araya geldi.

İftar yemeği Programı Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ve HAK-İŞ Konfederasyonu iş birliği ile uluslararası öğrenci topluluğu ve İslam Araştırmaları Öğrenci Topluluğu birlikteliğinde  düzenlendi.

İftar yemeği programında Özlenen Eski ramazanlar yeniden hatırlanarak yâd edildi. Üniversite yemekhanesinde verilen yemekte Kuran-ı Kerim okundu ve tasavvuf müzik dinletisi yapıldı. İftar yemeğinin ardından ASBÜ Yabancı Diller Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinliklerle devam ederken konuklara ramazanın klasik lezzeti olan Osmanlı şerbeti ve macunu ikram edildi.

Özlemi çekilen eski ramazanlar  yolculuk yapılmasını sağlayan organizasyon yemeği; Uluslararası Öğrenci Topluluğu Başkanı Saadjowher, Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan  ve HAK-İŞ Genel Sekreteri Eda Akbulut’un açılış konuş masıyla başladı. Program içeriğinde Mehmet Tahir İkiler ’in Meddah ve ortaokulu gösterisi yapıldı.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Musa Kazım Arıcan; anlamlı organizasyonu düzenleyen Öğrencilere teşekkür ederek programın “ eski ramazanları yâd etmememize vesile oldu” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER