© Redaktör Haber 2022

Ankara Büyük Belediye Başkanlığına resmen adaylığını açıkladı: Fark atacağız

AK Parti Grup Başkanvekili Ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse "Allah Nasip Ederse Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına ve Ankara’ya talip olduğumu ifade ediyorum’’ açıklamasında bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse "Allah Nasip Ederse Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığına ve Ankara’ya talip olduğumu ifade ediyorum’’ açıklamasında bulundu.

31 Mart 2024 yerel yönetim seçimleri yaklaşırken partilerin adaylık çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehirlerde adayların kimler olacağı merak konusu.

AK Parti'nin Ankara'da aday olarak kimi göstereceği merakla bellenirken, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse "Ankara'ya talibim" açıklamasında bulundu.

"Mansur Yavaş’a Fark Atacağız"

AK Parti Grup Başkanvekili olarak 3.5 yıldır görevimize devam ediyoruz. "ABB tarafından ne yapıldı, ne yapılmadı? Analiz ediyoruz ve kamuoyuyla paylaşıyoruz."

‘‘Hizmet ve eser üretme konusunda bizi geçen kimse yok’’ diyen Köse Mamak’ta ürettiğimiz yaptığımız bu çalışmaların benzerlerini tüm Ankara’ya hizmet olarak sunmak istiyorum.

‘‘31 Mart Akşamı Ankara’yı Yeniden Hizmetle Buluşturacağız’’

Şu anda Ankara pırıltısını ve enerjisini kaybetmiş bir şehir. Sorunlar ve ihtiyaçlar çözümlenemediği İçin sıkıntılar birikerek yumak haline geldi. 31 Mart Aksamı Ankara'yı yeniden hizmet eserleriyle buluşturacağımıza ben inanıyorum" diyen Köse, "22 yıldır teşkilatta çalıştığını" da sözlerine ekledi. Murat Köse’nin Adaylık Açıklaması;

ANKARA PIRILTISINI KAYBEDİYOR

Siz Sevgili Hemşerilerimin Teveccühü İle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığına Talip Olduğumu Büyük Bir Heyecan İle Açıklıyorum.

Bildiğiniz üzere 31 Mart’ta Ülkemiz, Şehirlerimiz ve tabii 

Güzel Ankara’mızın gelecek beş yılına yön verecek, çok önemli bir seçimin arefesindeyiz.

Birlikte yaşadığımız son 5 yılımıza bakarsak; Ankara’mıza prestij katacak yeni hiçbir eser üretilemediğini, güzel kentimizin ulaşım gibi, asfaltlama gibi rutin belediyecilik hizmetlerinde bile büyük gerileme yaşadığını, ne yazık ki hep beraber izledik. 

Üzülerek söylüyorum 

Ankara’mız Pırıltısını Kaybediyor…

Bu nedenledir ki; Taşın Altına hem Elimi hem de Gövdemi Koymaya,

Güzel Mamak’ta Büyük Bir Başarıyla Gerçekleştirdiğimiz, 

Tüm Türkiye’ye Örnek Olacak, Gönül Belediyeciliğini Esas Alarak Ürettiğimiz Hizmet ve Eserlerin Benzerlerini ve Daha da Fazlasını 25 Güzel İlçemizde de Uygulayarak, Sizlerle Birlikte Başkent’imize Pırıltısını Yeniden Kazandıracak Çalışmalar Üretmeye Talibim.

Niyet hayır, akibet hayır.

Yüce Allah (cc) yar ve yardımcımız olsun…

Türkiye Yüzyılında,

Ankara’nın Yıldızı

Yeniden Parlayacak.

Yeniden Ankara

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER