© Redaktör Haber 2022

Altındağ Belediyesi Ali Ersoy Buz pisti temizlenmediği için kazaya davetiye çıkarıyor

Altındağ Belediyesi Ali Ersoy Buz Pateni pistinin buz temizleme makinesinde meydana gelen arıza Altındağ belediyesi tarafından aylarca yaptırılamayınca paten öğrenmeye gelen öğrenciler ve veliler adeta isyan etti. Buz pateni sporunun yapılabilmesi için buz pistinin temizlenmesi gerekirken Altındağ Ali Ersoy Buz Pateni pistinde buz temizleme makinesinde çıkan arıza tamir edilmediğinden veya yenisi alınmadığından dolayı sporcular aylardır zor anlar yaşıyor.

Altındağ Belediyesi Ali Ersoy Buz Pateni pistinin buz temizleme makinesinde meydana gelen arıza Altındağ belediyesi tarafından aylarca yaptırılamayınca paten öğrenmeye gelen öğrenciler ve veliler adeta isyan etti.

Buz pateni sporunun yapılabilmesi için buz pistinin temizlenmesi gerekirken Altındağ Ali Ersoy Buz Pateni pistinde buz temizleme makinesinde çıkan arıza tamir edilmediğinden veya yenisi alınmadığından dolayı sporcular aylardır zor anlar yaşıyor.

ZEMİNDE Kİ SIKINTI ÖĞRENCİYİ YARALADI

Temizlik yapılmadığı için istenilen performansta kayamayan buz pateni sporcuları zaman zaman kazada geçirebiliyor. Geçtiğimiz günlerde bir öğrencinin buz pistinin temizlenmemesi ve zeminde ki sıkıntılardan dolayı kaza geçirdiği ve ambulansla hastaneye kaldırıldığı da iddia edildi.

ALTINDAĞ BELEDİYESİNE SÖZLÜ VE YAZILI BİLDİRİLDİ

Buz pateni pistinin temizlenmesi için buz pateni sporcusu öğrencileri ve velileri Altındağ belediyesine gerek sözlü gerekse yazılı olarak müracaat yaptılar. Altındağ Belediyesi Gençlik ve Spor hizmetleri Müdürlüğünden “Buz temizleme makinesinde arıza meydana gelmiştir. En kısa sürede arıza giderilecek olup buz zemini temizlenecektir” cevabını aldılar.

Bazı veliler, Altındağ Belediyesinin buz temizleme makinesinin arızasının giderilene kadar Belediye görevlileri tarafından elle temizlik yapabilmesinin mümkün olmasına rağmen bunu da yapmadığını ifade ederek belediye yetkililerini göreve çağırdı.  

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER