© Redaktör Haber 2022

Abdurrahman KARABUDAK : Belediyecilik sadece sosyal medya işleri ile olmaz

Abdurrahman KARABUDAK AK Parti Ankara 2. Bölgeden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Adaylığını açıklayan Karabudak Ankara meydanı programın da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ankara meydanı programının ortak canlı yayınına  katılan Abdurrahman KARABUDAK AK Parti Ankara 2. Bölgeden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

 Program Redaktör Haber Youtube, facebook ve redaktorhaber.com internet haber portalından canlı olarak yayınlandı. Gazeteciler İbrahim Gökdemir, Bayram Polat ve Aydın Tufan'ın sorularını cevaplayan Karabudak, Ankara Yerel siyaseti hakkında da değerlendirmelerde bulundu. 

     

Redaktör Haberden  İbrahim Gökdemir'in " Sosyal medyaya bakarsanız Mansur Yavaş Ankara için  birçok hizmet yaptığını ve müthiş derece de bir sempati duyulduğunu görebilmekteyiz.Fakat Ankara'da sokağa inip, sokağın nabzını yokladığınız da bazı kesimler çok şey yaptığı söylenemez  ifadesini kullanıyor. Siz buna ne diyeceksiniz? " sorusuna yanıt verdi. 

Belediyecilik te saha da çok çalıştığını ve türkiye belediyeler birliğinin eğitmenliğini yaptığını söyleyen Karabudak belediyeciliğin çok önemli olduğunu ve önemli olduğunun göstergesinin de sadece sosyal medya ile olmadığını dile getirdi.

"Büyükşehir  bir bütündür ve  bütünlük sadece sosyal aktiveler değildir. " ifadesini kullanan Karabudak insanların yanın da olmanın et ve süt yardımları ile ilgili  olmayacağını söyledi .

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER