© Redaktör Haber 2022

ABB'nin Finlandiya büyükelçiliği ile kol bandı işbirliği ne kadar doğru?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Finlandiya Ankara Büyükelçiliği ile işbirliği yaparak öğrencilere 750 adet kol bandı dağıtmasına AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, ABB Meclis Başkanvekili Av. Fatih Ünal ve Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, AK Parti İl başkan yardımcısı Mehmet Yılmazer başta olmak üzere birçok isim tepki göstermişti. Konu, 3 medya gurubundan ortak canlı yayınla her hafta ekranlara gelen Ankara Meydanı programında gazetecilerin de gündemindeydi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Finlandiya Ankara Büyükelçiliği ile işbirliği yaparak öğrencilere 750 adet kol bandı dağıtmasına AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, ABB Meclis Başkanvekili Av. Fatih Ünal ve Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, AK Parti İl başkan yardımcısı Mehmet Yılmazer başta olmak üzere birçok isim tepki göstermişti.

ANKARA MEYDANINDA ENİNE BOYUNA MASAYA YATIRILDI

Konu, 3 medya gurubundan ortak canlı yayınla her hafta ekranlara gelen Ankara Meydanı programında gazetecilerin de gündemindeydi.

BAYRAM POLAT: MANSUR YAVAŞ BU KONUYA AÇIKLIK GETİRMELİ

Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat "Bir büyükelçilikle bir belediyenin işbirliği yapmasında sakınca görmediğini ancak Türkiye Cumhuriyeti'nin Nato üyeliği konusunda şerh koyduğu Finlandiya ile yapılmasının büyük bir soru işareti olduğunu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın bu konuya açıklık getirmesi gerektiğini söyledi.

AYDIN TUFAN: ABB'NİN TUTUMU DIŞ POLİTİKA İLE ÇELİŞİYOR

Kanal 5 Ankara Temsilcisi Aydın Tufan Büyükşehir belediyesinin tutumunun dış politika ile çeliştiğini dile getirdi.

İBRAHİM GÖKDEMİR: BU İŞİN ARKASINDA ÇOK DAHA DERİN İŞLER VAR

Redaktör Haber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökdemir ise "Bu Mansur Yavaş'ın durup dururken Finlandiya ile işbirliği yapalım dediği bir şey değil bunun arkasında çok derin işler var. Adım gibi eminim" dedi. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER