© Redaktör Haber 2022

9 günlük arama kurtarma çalışmasından döndüler

Çubuk Belediyesi’nden bölgeye giden arama-kurtarma ekibi, görevini ilçeden önceki gün giden ikinci ekibe devrederek ilçeye döndü.

Çubuk Belediyesi’nden bölgeye giden arama-kurtarma ekibi, görevini ilçeden önceki gün giden ikinci ekibe devrederek ilçeye döndü.
Arama kurtarma ekibini ilçeye gelişte Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş karşıladı.
Ekip üyelerine tek tek sarılarak ‘Hoş geldiniz, Allah sizden razı olsun’ diyen Başkan Demirbaş, ekiple birlikte kahvaltı yaparak bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.  
İlçede adeta bir seferberlik çalışması olduğunu dile getiren Başkan Demirbaş, ikinci arama kurtarma ekibinin de dün yola çıktığını ve orada 9 gündür çalışan ekiple nöbet değişimi yaptırdıklarını anlattı.  
Daha öncede deprem bölgesine giderek ekiple bir araya geldiğini hatırlatan Demirbaş, ‘’Olayın ilk gününden bu tarafa sizler orada canla başla çalıştınız. Sizlerle sürekli irtibat halindeydik. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı gururlandık, hepinizi tebrik ediyorum. İlçemizdeki vatandaşlarımızda burada yardım için seferber oldu. İlçede 7’iden 77’ye herkes duasıyla, canıyla, malıyla deprem bölgesindeki kardeşlerimize bir şeyler yapmak için, yaraları bir an önce sarabilmek için mücadele ediyor. Bu süreç tabi uzun bir süre devam edecek. Hepimiz 7/24 depremin yaralarını sarabilmek için çalışacağız. Allah tüm ilçe halkımızdan razı olsun’’ dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER