© Redaktör Haber 2022

41 Yıldır Prestij Projelere İmza Atıyor: ÜNSAL GROUP

Çocukluk hayali Pilotluğu  gerçekleştiren ve hayalinin ötesine giderek havacılık sektörünün umudu haline gelen Orhan Ünsal, bu hayalinden önce 1981 yılında atıldığı Ticaret hayatının İnşaat Sektörü alanında binlerce ailenin hayallerini süsleyen prestij projelere imza atarak sektörün önde gelenlerinden olmayı başardı.

Çocukluk hayali Pilotluğu  gerçekleştiren ve hayalinin ötesine giderek havacılık sektörünün umudu haline gelen Orhan Ünsal, bu hayalinden önce 1981 yılında atıldığı Ticaret hayatının İnşaat Sektörü alanında binlerce ailenin hayallerini süsleyen prestij projelere imza atarak sektörün önde gelenlerinden olmayı başardı.

Orhan Ünsal, Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Ünsal Group bünyesinde Ünsal Court, Popüler Konakları, Green Park, Concept Eryaman, Ünsal Residence, Smart Town, Ünsal Park, Mevaşehir gibi konut projelerini hayata geçirdi.

İşte bu başarı öyküsünün altında yatan gerçekleri de Orhan Ünsal Redaktör Haber’e anlattı.

EKONOMİYE KATMADEĞER İNSANIMIZIN YAŞAMINA ARTI DEĞER SAĞLIYORUZ

Ünsal Group  ülkemizin yapı anlayışını değiştirme misyonuyla gerçekleştirdiği farklı ve çizgi dışı projeleriyle Türkiye ekonomisine katma değer, insanımızın yaşamına da artı değer sağlamak hedefiyle yoluna devam etmektedir. 1981 yılından bugüne sürekli gelişen ve büyüyen Ünsal Group olarak, proje aşamasından başlayarak ürün geliştirme, mimarı yapım-üretim dahil yüksek kalitede, anahtar teslim işlerin yanı sıra ofis ve yurt projeleri üretimi yapan bir şirket olarak da ön plana çıkıyoruz.

Geleceğe yatırım yaparak yaşam için en ideal koşulları oluşturmayı hedefleyerek ürettiğimiz her eserle içinde yaşadığımız topluma kalıcı değerler katmayı amaçlıyoruz. İnşaat sektöründe istikrarlı büyümemizi sürdürürken, yeni projelerimizle de ülkemize katma değer üretmeye devam ediyoruz.

 

SATIŞA KADAR DEĞİL SATIŞ SONRASINDA DA MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Faaliyet gösterdiğimiz ilk günden bu yana dürüstlük, mükemmeliyetçilik, ekip ruhu, yenilikçilik, sahiplenme, istikrar ve girişimcilik en önemli değerlerimizin arasında yer aldı.

Müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve çalışanlarımıza karşı şeffaflık ilkesini benimsedik. En kısa sürede en ideal bütçe ile yeni teknolojiyi takip ederek en iyi işi başarmayı hedefliyoruz.

Kazandığımız itibar, deneyim, bilgi ve birikim ile geleceğe daha güçlü yürüyoruz. Yalnızca proje başlangıcından anahtar teslimine kadar tüm süreçleri takip etmekle kalmıyor, satış sonrası hizmetlerimizle projelerimizden ev sahibi olanların bizi her zaman yanlarında hissetmelerini sağlıyoruz.

Ünsal Group olarak sektördeki engin tecrübemizden hareket ederek insana ve çevreye duyduğumuz saygıyla dünü, bugünü ve yarını gelecekle buluşturuyor, yapı sektöründe çığır açan projelerimizle geleceği inşa etmeye devam ediyoruz. “Gelecek” fikri üzerine geliştirilen gerek mimari, gerekse yatırım değeri olarak üstün nitelikli yeni yaşam ve iş alanlarıyla insanımız ve ülkemiz için daima “doğru lokasyonda projeler” üretmek için çalışıyoruz. Bu anlayış çerçevesinde tutkuyla bağlı olduğumuz işimizi, insanımıza modern yaşam biçimleri, şehrimize ve ülkemize de model yaşam alanları sunmanın çabası içinde yürütüyoruz.

Ünsal Group olarak yalnızca konut, ofis, AVM ve endüstriyel tesis gibi projeler üretmekle kalmayarak bu projelerin birçoğunu ya da tamamını barındıran karma projeler de inşa ediyoruz. Kurulduğumuz günden bu yana onlarca projeyi tamamlayarak, binlerce aileyi konut sahibi yaptık.
Ünsal Court, Popüler Konakları, Green Park, Concept Eryaman, Ünsal Residence, Smart Town, Ünsal Park gibi konut projelerimizi hayata geçirdik.

Başarılarımızı ülkemizin en konforlu yurt binalarından olan Mia Center projesini tamamlayarak perçinledik.

Tamamlanan projelerimizin yanı sıra Ankara’nın en kapsamlı konut projelerinden olan 1800 konut, alışveriş merkezi, gölet, okul ve sosyal donanımlarıyla dikkat çeken Meva Şehir projemizin iskanını 2021 Aralık ayında aldık, oturuma açtık ve yaşam başladı.

Eskişehir Yolu’nun en prestijli projelerinden olan 5 Yıldızlı Otel ve Cadde Mağaza konseptinde ‘‘Nexus Tower’’. Alanya merkezde 600 konuttan oluşan ‘‘Mevacity Alanya’’ ve Ankara’nın en önemli lokasyonunda bulunan, Ofis, Rezidans, AVM konseptinde ‘‘Jewel İncek’’ projelerimizi de eş zamanlı olarak Ünsal Group imzasıyla devam ettirmekteyiz.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER